Detta är en annons från Toms

Testpanelen: Så gott var Toms Ferrarigodis

Många drömmer om att bli läkare, polis eller kanske fotbollsproffs när man blir stor. Men det bästa jobbet som man faktiskt kan ha som liten borde vara ”godistestare”.

Molly, 6 år, Milia, 5, och Mille, 3, fick chansen att prova Toms Ferrarigodis, bland annat de ganska nya Ferrari Sur och Ferrari Salt Hallon. Det var stora ögon på syskonen Milia och Mille och granntjejen Molly när de kom in till framdukat godisbord. Den här lördagen var lite extra lördag!
– Yippi, vrålade någon så gardinerna skakade innan de hoppade ner i soffan så att en av påsarna mosades och luften pös ut.

Med andra ord första chansen att smaka och det tog inte lång tid innan tjejerna och killen fick tag på de gröna, gula och orange bitarna i Ferrari Sur.
– Mums, lyckades 6-åriga Molly få fram mellan tuggorna.

”Superdupergott”

Testpanelens yngsta stjärna, Mille, drog lite på munnen under tiden han smaskade på. Är det surt ska det synas, såklart!
– REJSERBILAR, jublade han efter första tuggan.
– Superdupergott, var Milias samlade betyg.
Eller så samlad en 5-åring kan vara med soffan full med godis.

Salt Hallon har funnits på marknaden i ungefär ett halvår, men det var första gången vår panel fick chansen att smaka. De var alla överens om att det var mycket gott.
– Jättegott, vrålade deltagarna i kör!
Höga betyg för Toms Ferrari-serie med andra ord!

Tävla om fina priser

Älskar du godis? Älskar du att ha roligt? Då borde du älska Halloween på Liseberg och Toms Godishus. Nu har du chansen att vinna en oförglömlig helg på Liseberg och i Göteborg för hela familjen. Halloween på Liseberg pågår 12-14 oktober, 19-21 oktober och 26 oktober-4 november.

Och självklart har vi flera priser, så har du inte tur nog att ta hem förstapris med övernattning, entré och åkband för 4 personer så finns det fler fina priser.

Priserna:

1:a pris: Övernattning, entré och åkband för fyra personer. Gäller under Halloween på Liseberg 2018.
2:a-4:e pris: Entré och åkband för två personer. Gäller under Halloween på Liseberg 2018.
5:e-7:e pris: Entré för två personer. Gäller under Halloween på Liseberg 2018.

Att tävla är enkelt, fyll i uppgifterna nedan och klicka på skicka.

Genom att klicka på ”Skicka”-knappen ger du ditt samtycke till att Toms Sverige AB lagrar dina personuppgifter tillsammans med svaren på frågorna. Personuppgifterna kan komma att användas till direktmarknadsföring från Toms Sverige AB avseende företagets produkter. Uppgifterna kommer under inga som helst omständigheter användas i andra syften eller lämnas vidare till tredje part. Önskar du dra tillbaka ditt samtycke ber vi dig kontakta Toms Sverige AB.

Vinn en rysligt mysig Halloween-upplevelse
Jag samtycker till att mina uppgifter sparas och används av Toms för att kontakta mig