Detta är en annons från Toms

Ferrarifamiljen fortsätter växa och gör succé i godishyllan!

Originalet – med smak av hallon – är en av Sveriges mest älskade godis- bitar, men Ferrarifamiljen har mycket mer än så att erbjuda. Som de två senaste smakerna, Sur Mix och Salt Hallon.

Sedan tidernas – eller i alla fall Ferrarins – begynnelse har den röda originalbilen, med smak av hallon, varit ett självklart inslag i varje lösviktspåse med lite självrespekt. Men under förra året relanserades Ferrari-serien i påsar och det har gått som tåget.

”Två fräscha nyheter”

Nu har originalet, Cola och Sur Cola fått sällskap av två fräscha nyheter. Först kom Sur Mix, med smak av lime, persika och ananas. Nu kommer Salt Hallon, som är en saltkanderad variant av originalet. Ett godis som har alla möjligheter att göra succé hos svenskarna.

Så oavsett om du gillar det klassiska eller det moderna, nytänkande står det klart – det finns en Ferrari för alla till lördagsgodiset. Eller egentligen till vilken av veckans dagar som helst!

Älskar du godis? Älskar du att ha roligt? Då borde du älska Halloween på Liseberg och Toms Godishus. Nu har du chansen att vinna en oförglömlig helg på Liseberg och i Göteborg för hela familjen. Halloween på Liseberg pågår 12-14 oktober, 19-21 oktober och 26 oktober-4 november.

Och självklart har vi flera priser, så har du inte tur nog att ta hem förstapris med övernattning, entré och åkband för 4 personer så finns det fler fina priser.

Priserna:

1:a pris: Övernattning, entré och åkband för fyra personer. Gäller under Halloween på Liseberg 2018.
2:a-4:e pris: Entré och åkband för två personer. Gäller under Halloween på Liseberg 2018.
5:e-7:e pris: Entré för två personer. Gäller under Halloween på Liseberg 2018.

Att tävla är enkelt, fyll i uppgifterna nedan och klicka på skicka.

Genom att klicka på ”Skicka”-knappen ger du ditt samtycke till att Toms Sverige AB lagrar dina personuppgifter tillsammans med svaren på frågorna. Personuppgifterna kan komma att användas till direktmarknadsföring från Toms Sverige AB avseende företagets produkter. Uppgifterna kommer under inga som helst omständigheter användas i andra syften eller lämnas vidare till tredje part. Önskar du dra tillbaka ditt samtycke ber vi dig kontakta Toms Sverige AB.

Vinn en rysligt mysig Halloween-upplevelse
Jag samtycker till att mina uppgifter sparas och används av Toms för att kontakta mig