Detta är en annons från Toms

Nu finns Pingvinstång – med smak av Ferrari

Här är årets överlägset hetaste godisnyhet.
Den klassiska Pingvinstången finns nu med en smak av Ferrari – det bästa av två världar!

En enkel men briljant idé – ta två av de mest älskade godissorterna och kombinera dem. Det var så Pingvinstången med Ferrari-smak kom till. Pingvinstången är en riktig klassiker och finns i mängder av smaker, med storsäljare som Mintstång, Jordgubbsstång och Häxvrål. Men det finns också nyare, moderna varianter – som Ferraristången med smak av den älskade, röda godisbilen. En självklar succé som måste smakas!

”Tävla om fina priser”

Älskar du godis? Älskar du att ha roligt? Då borde du älska Halloween på Liseberg och Toms Godishus. Nu har du chansen att vinna en oförglömlig helg på Liseberg och i Göteborg för hela familjen. Halloween på Liseberg pågår 12-14 oktober, 19-21 oktober och 26 oktober-4 november.

Och självklart har vi flera priser, så har du inte tur nog att ta hem förstapris med övernattning, entré och åkband för 4 personer så finns det fler fina priser.

Priserna:

1:a pris: Övernattning, entré och åkband för fyra personer. Gäller under Halloween på Liseberg 2018.

2:a-4:e pris: Entré och åkband för två personer. Gäller under Halloween på Liseberg 2018.

5:e-7:e pris: Entré för två personer. Gäller under Halloween på Liseberg 2018.

Att tävla är enkelt, fyll i uppgifterna nedan och klicka på skicka.

Genom att klicka på ”Skicka”-knappen ger du ditt samtycke till att Toms Sverige AB lagrar dina personuppgifter tillsammans med svaren på frågorna. Personuppgifterna kan komma att användas till direktmarknadsföring från Toms Sverige AB avseende företagets produkter. Uppgifterna kommer under inga som helst omständigheter användas i andra syften eller lämnas vidare till tredje part. Önskar du dra tillbaka ditt samtycke ber vi dig kontakta Toms Sverige AB.

Vinn en rysligt mysig Halloween-upplevelse
Jag samtycker till att mina uppgifter sparas och används av Toms för att kontakta mig