Detta är en annons från Toms

TÄVLING: Vinn en rysligt mysig Halloween-upplevelse

Under Halloween på Liseberg väntar årets mysigaste Halloween-upplevelse i Kaninlandet med mycket härligt bus, mjuka kaninkramar och självklart massvis, massvis med godis. Nu kan du vinna en magisk och oförglömlig Lisebergsvistelse med övernattning, entré och åkband för hela familjen (två vuxna, två barn). Det enda du behöver göra för att vinna är att berätta vem du skulle vilja bjuda på både bus och godis och varför.

Under Halloween på Liseberg väntar årets mysigaste Halloween-upplevelse i Kaninlandet med mycket härligt bus, mjuka kaninkramar och självklart massvis, massvis med godis.
Nu kan du vinna en magisk och oförglömlig Lisebergsvistelse med övernattning, entré och åkband för hela familjen (två vuxna, två barn).
Det enda du behöver göra för att vinna är att berätta vem du skulle vilja bjuda på både bus och godis och varför.

Premiär på Liseberg

Fredagen den 12 oktober är det premiär för Halloween på Liseberg, som pågår ända fram till den 4 november under följande dagar:
Oktober: 12–14, 19–21 och 26–31
November: 1–4

”Kul när mörkret faller”

Årets firande på Liseberg är inte bara längre än någonsin, i Kaninlandet finns också möjligheten att upplevea årets mysigaste Halloween-fest alla kategorier.
Här väntar allt från färgsprakande godis, mjuka kaninkramar och mysiga karuseller till ansiktsmålning och lekfull discodans.
Här är det kul också när mörkret faller – ingen skräck, bara skoj från morgon till kväll.
I Kaninlandet bjuder Toms in till sitt fantastiska godishus där hela familjen kan delta i spännande skattjakte,r roliga godistest och mängder av andra aktiviteter för både stora och små – en upplevelse du inte vill missa!

Vinn en rysligt mysig Halloween-upplevelse
Jag samtycker till att mina uppgifter sparas och används av Toms för att kontakta mig